FREE Perfume worth RM29 when spend RM100 | FREE Tester Kit Set worth RM90 when spend RM250 | FREE Shipping when spend RM100 and above

Raya Promotion: Buy 2 Free 1 | Free Shipping For Orders Above RM150

Raya Promotion: Buy 2 Free 1 | Free Shipping For Orders Above RM150

FREE Perfume worth RM29 when spend RM100
FREE Tester Kit Set worth RM90 when spend RM250
FREE Shipping when spend RM100 and above

5 Perfume Lelaki Yang Confirm Buat Wanita Terpikat.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Semua tahu perfume menjadi pelengkap penampilan seharian kita. Perfume juga boleh memberikan gambaran yang jelas mengenai personaliti seseorang. Terdapat banyak pilihan perfume di pasaran sekarang hingga anda pening untuk membuat pilihan.

Bagi lelaki yang sibuk untuk memilih satu persatu tetapi tidak mahu ketinggalan dalam menjaga keterampilan, usah gusar lagi! Kami di Biebon akan kongsikan kepada anda 5 pilihan perfume kami yang confirm akan buat wanita terpikat kepada anda!

1.Biebon Ariff

Diinspirasikan dari perfume 1 Million yang menjadi top selling bagi lelaki di luar sana sejak keluar di pasaran pada tahun 2008. Perfume ini berbau klasik cinnamon, sweet yang sedang-sedang dan juga spicy.  Bagi Biebon Ariff, Top Note adalah spicy , Heart Note adalah Cinnamon dan Base Note adalah unsur sweet. Gabungan ketiga-tiga unsur ini akan menghasilkan haruman yang sangat klasik. Sesuai untuk lelaki yang menjaga penampilan. Senang cerita Biebon Ariff adalah bau “Lelaki Hensem”.

2.Biebon Rome

Diinspirasikan daripada Eros dengan bau sweet  pada penghujung bau , yang akan membuatkan wanita lebih tertarik kepada anda. Dengan Top Note dari Mint memberikan kesegaran kepada si pemakai. Manakala untuk Heart Note dari Tonka Bean, yang memberikan wangian sweet spicy. Base Note dari vanilla memberikan element yang maskulin. Biebon Rome sesuai dipakai siang atau malam oleh lelaki berperwatakan baik-baik dan macho .

3.Biebon Segak

Diinspirasikan daripada Sauvage yang historic dan baunya memang menjadi pilihan ramai. Bagi Biebon Segak, baunya adalah sedikit keras yang lebih kepada fresh,spicy, citrus dan aromatik. Sesuai kepada orang yang mencari bau “lelaki sejati”. Juga sesuai dipakai siang atau malam.

4.Biebon Dominant

Diinspirasikan oleh  No 6, Biebon Dominant menampilkan bau citrus lemon yang memberi bau segar sebagai top note. Sesuai untuk lelaki yang cepat berpeluh. Biebon mendapat feedback yang sangat bagus daripada pengguna Dominant yang mengakui perfume ini tahan lama dari pagi sampai ke petang walaupun dia jenis cepat berpeluh dan bekerja di bawah matahari.

5. Biebon Vigorous Diinspirasikan daripada “Stronger With You” yang menjadi pilihan terkini kerana sekarang adalah trend perfume berbau manis. Unsur manis dalam haruman akan membuatkan orang lebih tertarik kepada kita. Vigorous juga antara produk laku keras di Biebon sekarang. Top note Vigorous adalah daripada bau vanila, heart note adalah sweet dan aromatic manakala base notenya adalah spicy. Gabungan kesemua unsur ini menjadikan Vigorous berbau mewah, maskulin dan sedap. Sesuai dipakai untuk anda keluar dating ataupun acara dinner.

Sekarang anda sudah tahu wangian mana yang patut anda pilih untuk memikat gadis kesukaan anda?

Untuk maklumat lanjut mengenai Biebon Parfum boleh layari website kami biebonparfum.com atau hubungi konsultan kami untuk mendapat khidmat percuma dengan menekan link WhatsApp http://bit.ly/3sGAZfL  #styleatyourcomfort

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *